diumenge, 31 de maig del 2015

NIÑOS GRANDES

Sinopsis

Després de 30 anys, cinc amics tornen a trobar-se per el funeral del seu entrenador de bàsquet de la infància. Amb les esposes i els seus fills, decideixen passar el cap de setmana a una casa de llac on, molts anys abans, havien celebrat el seu campionat. Curiosament aquests dies faran comprendre que, a pesar de que son adults, en realitat no han madurat.



STAND BY ME, DORAEMON

Sinopsis

Nobita Nobi és un nen que tot li surt malament. Un dia rep la visita d'un misteriós nen que afirma ser el seu net i li anuncia que el seu futur serà un desastre, que arruïnarà a tota la seva família durant generacions. El nen li presenta un robot, Doraemon que l'ajudarà a trobar una solució. Poc després, Doraemon creu que ha trobat la clar per el seu problema: l'amor.


EL DIARIO DE ANA FRANK

Sinopsis

Otto Frank, ex presoner d'un camp de concentració nazi torna al lloc on van estar amagats ell i la seva família i descobreix el diari de la seva filla on apareix la història de com ell els va amagar a un àtic i com es sentia ella quan estava allà tancada tot el dia.




LA VIDA DE ADÈLE

Sinopsis

Una jove de 15 anys que te dubtes sobre la seva sexualitat. Una nit coneix i s'enamora d'un noia. Això desperta en ella el camí del desig i la maduresa que farà que Adèle s'hagi d'escoltar les crítiques dels seus familiars i amics.

LOS CHICOS DEL CORO

Sinopsis

Un professor que es traslladat a un internat, ajuda als alumnes rebels a comportar-se a través de la música. Una de les pel·lícules mes entranyables.


EL CLUB DE LOS INCOMPRENDIDOS

Sinopsis

Valeria és una adolescent que els seus pares s'acaben de separar i la seva mare se l'emporta a viure a Madrid. Un cop allà ha de fer nous amics i no li costa gaire ja que coneix a un grup de nois que van tots a un grup d'auto ajuda i es fan amics inesperables.

BAJO LA MISMA ESTRELLA

Sinopsis

Hazel Grace és una jove que li van diagnosticar càncer. La seva mare la fa anar a un grup d'ajuda per poder parlar del seu problema i allà coneix a l'Augustus Waters. Ell li ensenya que la vida encara que tinguis càncer pot ser meravellosa i gracies a l'ajuda que es donen un a l'altre fan que aquesta malaltia sigui només una malaltia.

FLASHDANCE

Sinopsis

Alexandra Owens és una noia que somia a arribar a ser una ballarina professional. Per finançar la seva vida i els seus somnis treballa en una indústria d'acer durant el dia i balla en un bar de cabaret per la nit. El seu cap, Nick Hurley qui no coneix l'Alexandra personalment, una nit la veu ballar al cabaret i s'enamora.



DIRTY DANCING

Sinopsis

Johnny Castle és un expert professor de ball i un amant consumidor. Baby Houseman és una aburrida i inexperta adolescent. Entre els dos es crea un abisme quan sona la música i els seus cossos ballen a ritme del Dirty Dancing. És una pel·lícula que ens demostra amor, ball, passió per la música.


BILLY ELLIOT

Sinopsis

Un noi d'onze anys, fill d'un miner, li canvia la vida completament quan interromp una de les classes de balles de la senyora Wilkinson durant la seva classe de boxa. Molt aviat es trobarà immers en el ballet on demostra un talent mai vist i que lluita per un somni que canvia la vida de totes les persones que estan al seu voltant.

JO ROBOT

Sinopsis

Basada a Chicago l'any 2035. Els humans viuen harmonics amb els robots intel·ligents, els quals confien plenament en ells ja que requereixen les tres lleis de la robòtica. Inesperadament, un robot es veu implicat en el crim d'un brillant científic i es el detectiu Del Spooner que queda a càrrec de la investigació.


COACH CARTER

Sinopsis

Un entrenador  estatunidenc és contractat per un institut de majoria negra i molt pobra. Una vegada entrenador, ho farà tot perquè els seus jugadors no siguin només jugadors de bàsquet sinó igualment estudiants, fins i tot homes.


SOÑANDO SOÑANDO TRIUNFE PATINANDO

Sinopsis

Casey és una estudiant molt intel·ligent que el seu professor li posa com a repte fer un treball molt personal per ella de tema lliure. Casey decideix fer-lo sobre patinatge artística, en un principi tot es basa només en el treball fins que posa els peus a la pista i comença a deixar de ser només un treball per converti-se en una passió.


DIVA ADOLESCENTE

Sinopsis

Poppy Mur és una adolescent americana que no sap els valors de la vida, el seu pare l'envia a un internat a Anglaterra com a càstig per el seu comportament. En arribar allà veu que les coses son molt diferents de com està acostumada a viure i ha d'aprendre a conviure amb les altres persones i amb el mal temps que fa. 


dissabte, 30 de maig del 2015

ELS JOCS DE LA FAM

Sinopsis 

Podries sobreviure tot sol, en un món salvatge, on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia?
Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Katniss és una d'ells, obligada a jugar per a salvar la vida de la seva germana. Està obligada a combatre contra vint-i-quatre jugadors més per poder salvar la seva vida i sortir d'allà. 

CUENTO DE INVIERNO

Sinopsis

A final del segle XIX a Nova York, Peter Lake és un lladre irlandes el qual coneix a Beverly Penn, la jove hereva de la casa que ell vol robar. Es tracta d'una història de fantasia sobre un lladre, una noia de ciutat i un cavall blanc volador. Està ambientada al segle XIX i a l'actualitat.


POSTDATA T'ESTIMO

Sinopsis

En Gerry i la Holly són una parella d'enamorats que viuen junts. No feia gaire temps que estaven junts però s'estimaven molt, una nit en Gerry va morir a causa d'un tumor cerebral. Pocs dies després és l'aniversari de la Holly i rep un regal inesperat, en Gerry li havia deixat escrites una sèrie de cartes que anirà reben mensualment. 

MANUAL D'AMOR

Sinopsis

Mostra situacions per les quals passen moltes parelles al llarg de la vida. És una història que descriu les quatre fases de l'amor: l'enamorament, la crisis, la traïció i l'abandonament.
Narrada en quatre episodis protagonitzats per quatre parelles diferents. Són històries normals i extraordinàries, dolces i iròniques, romàntiques i divertides.



dilluns, 25 de maig del 2015

IN TIME

Sinopsis

Ambientada en el futur. Es va trobar una formula contra l'envelliment i això causa superpoblació, també es canvia la moneda per temps, en el moment que el temps s'acaba aquella persona mort. Els rics poden ser immortals en canvi els pobres viuen el dia a dia, i per ells cada dia pot ser l'últim. Will és un jove que viu al sector pobre i que aconsegueix una gran quantitat de temps i a partir d'aquests moment, amb l'ajuda d'una noia del sector ric, han d'aconseguir escapar de la policia per poder salvar les seves vides.



AMOR EN BOSTON

Sinopsis

Seth i Gina són dos amics que es coneixen des de fa 13 anys però que mai s'han vist, són amics a través de cartes. En Seth a de viatjar a Boston que es el lloc on viu la Gina però tan ell com ella tenien un secret amagat i es que, per no ensenyar-se cap dels dos com eren físicament, van enviar una foto del seu millor amic. Quan arriben a Boston en Seth i en Mat (l'amic de la fotografia), en Seth coneix a la Gina però cap dels dos sap que un es l'altre ja que no s'havien vist mai físicament.



DANDO LA NOTA

Sinopsis

Becca és una estudiant que acaba de començar la universitat. La seva gran passió és la música. Allà coneix a un grup de noies que canten a capella i es presenten a concursos però són molt clàssiques. Becca, decideix canviar això i que per tan puguin arribar a guanyar el concurs més important de cantants a capella i, passen de ser un grup de noies clàssiques a tot el contrari.


TITANIC

Sinopsis

Un jove artista, guanya una partida de cartes i li donen dos passatges per un viatge a Amèrica a bord del Titanic. En el transatlàntic coneix a una noia, la Rose, una jove de família rica que està a punt de casar-se però ella no se l'estima. La Rose i en Jake viuen una història d'amor el qual es pensaven que duraria però, una nit, el transatlàntic topa contra un isaberg i tots els passatgers han d'intentar salvar la seva vida.

Pel·lícula basada en fets reals.


STEP UP REVOLUTION

Sinopsis

Emily Anderson, es filla del propietari d'una empresa la qual vol destruït tot un barri. "la mafia" es un grup de joves que es dediquen a anar als llocs mes espectaculars de la ciutat i aparèixer allà per sorpresa i fer un gran ball, un ball fora de lo normal.
En el moment que Anderson està decidit a destrossar el seu barri, ells amb l'ajuda de la seva filla fan diferents mafies per a poder-lo salvar fins que ella es descoberta per el seu pare.


diumenge, 24 de maig del 2015

INSURGENTE

Sinopsis

Tris va canviant de facció per no ser descoberta juntament amb Cuatro. L'antiga facció de Tris està gairebé destruïda. Es troba una caixa on a dins hi ha un missatge important que pot salvar el seu món però que només la podrà obrir un divergent 100%, aquesta es Tris que l'acaba obrint a traició.


DIVERGENTE

Sinopsis 

Beatrice és una noia de 16 anys que viu en una societat dividida per 5 faccions, ella havia de fer la prova per a saber quina és la seva facció adequada però, en ella, la prova no li va funcionar ja que li va sortir que era apta per a totes i daixò en diuen divergent. Al final tria anar a osadia que són els valents que protegeixen la ciutat i allà ha de passar moltes proves per a poder quedar-se dins del grup (físiques i mentals) i el més important, en cap moment poden descobrir que es divergent.


dimecres, 20 de maig del 2015

LO IMPOSIBLE

Sinopsis

Ens parla sobre una família la qual viatge a Tailàndia duran unes vacances. Els primers dies ho passen molt bé fins que, un dia, comencen a notar fets estranys i s'adonen que una gran onada se'ls està apropant i han de sobreviure, han d'aconseguir trobar-se tota la família, el pare es troba amb els dos fills petits i la mare amb el mes gran però es ell el que se'n ha d'encarregar ja que es troba en un estat bastant greu.



dissabte, 16 de maig del 2015

LUCY

Sinopsis

Lucy, la protagonista, exerceixi de mula sense el seu consentiment. La bossa que portava a dins se li trenca i es en aquell moment quan comença a tenir una ment prodigiosa, poder sobrenaturals i es capaç de moure's a gran velocitat.



diumenge, 3 de maig del 2015

EL DIARI DE NOA

Sinopsis

En una residència, un home li llegeix a la seva dona cada nit una història d'amor escrita en un vell quadern  de notes, és la història de Noah i Allie, dos joves adolescents que, tot i que les seves classes socials son molt diferents, s'enamoren i passen el millor estiu de les seves vides. A final de l'estiu van ser separats per els seus pares, més tard per la guerra però, sempre s'acabaven trobant.


L'EXORCISTA: El principi

Sinopsis

A una excavació arqueològica, Lankester Merrin troba un amulet semblant a la estàtua de Pazazu, un dimoni a qui el pare Merrin havia expulsat de cossos anys enrrere. El fet de que trobes aquest amulet va inquietar el sacerdot. Mentrestant, el pare Damien Karras, un jove sacerdot, va començar a dubtar de la seva fe ja que estava afrontant la malaltia de la seva mare la qual mor. De cop, una dona comença a notar canvis a la seva filla de 12 anys, al principi pensa que son canvis de la pubertat però els metges sospiten de que sigui una lesió del cervell. Li comencen a fer proves però no hi veuen res estrany així que abandonen i, un dels metges, li recomana un exorcisme.